0 kr
Kundvagnen är tom

A2B Elcyklar

Elcyklar från A2B började sin bana redan 2008 och är en riktig kvalitetscykel. A2B är elcykeln för den som vill ha något extra och det finns ett antal modeller att välja mellan. På grund av platsbrist i butiken så har vi nu endast en modell på lager, men det är inte vilken cykel som helst utan den häftigaste i A2b sortiment. A2b Shima har en motor i bakhjulet på 500 watt och har en max hastighet på 45 km/h. Ett riktigt kraftpaket med pedalsensor som kickar iväg direkt när du börjar trampa.

Till A2B alla el-cykelmodeller....

Nedan ser du vilka modeller av A2b:s el-cyklar som finns på vårt lager.

A2B Shima 8 Växlad 24 Tum Svart

Elcykel A2B Shima 8 växlad är en 24 tums elcykel med hydralisk handbroms på fram och bakhjulet. A2B Shima är en Tysktillverkad elcykel med unisex-ram som passar både damer som herrar. Borstlös A2B-kontrollintegrerad motor sitter placerad i bakhjulets nav och är på 500 W och kan utrustas med 2 olika batteristorlekar av litiumjonbatteri. Det lilla batteriet är på 36 V 13,2 Ah som fulladdat har en körsträcka upp till 64 km. Det stora batteriet är på 36 V 17 Ah som fulladdat har en körsträcka upp till 80 km. Batteriets kapacitet påverkas av yttre faktorerna som temperatur, vindförhållanden, cyklistens vikt + last, vägförhållande mm. Batteriet är placerat baktill och en pakethållare kan fästas på batteriet om så önskas. På styrets vänstra handtag finns boost-knappen som ger en extra skjuts när man startar tex. vid ett rödlyse eller i uppförsbacke. Displayen är mittmonterad och har ett enkelt gränssnitt för att ändra inställningar som val av assistansnivå mm. A2B Shima elmotor assisterar upp till max-hastigheten på 45 km/h. Elmotorn bryter om du slutar att trampa eller använder handbromsen för fram eller bakhjulet. A2B Shima är utrustad med en stadig och hållbar 20 tums aluminium-ram och ledbelysning fram och bak. (A2B Shima finns även med 17 tums ram och färgerna röd, vit eller silver som beställningsvara)

Obs. Denna cykel är inte godkänd som cykel utan klassas som EU-Moped. Köparen ombeds registrera den för laglig framfart på vägen.

Övriga specifikationer A2B Shima 8 växlad

  • Rek.minlängd. 150 cm
  • Däckstorlek. 24 tum/ 58-507mm
  • Vikt inkl. batteri 33 kg
  • Enkelbottnade fälgar
  • Hydraliska skivbromsar fram och bak
  • Batteristorlek 36 V 13,2Ah
  • Färg: Svart

Rea pris: 22 900:-   30% Rabatt

(Ord.pris: 32 900:-)

OBS. Sista exet.