Tidsbokning
Cykelservice & Skridskoslipning
0 kr
Kundvagnen är tom

Vårservice av cykeln
 

När våren kommer så lockas många att ta fram sin cykel som stått orörd under vintern. Ofta är däcken platta, kedja osmord och cykeln är allmänt smutsig. Är man lite händig själv och har utrusning och verktyg så går det självklart att fixa på egen hand. Men de flesta lämnar gärna in cykeln för en vårservie och reparation. Hos oss får du professionell hjälp med din cykel av utbildad personal. Vi lagar och servar de flesta typer av cyklar och har ett stort tillbehörs sortiment för att kunna reparera din cykel på så kort tid som möjligt.
VI hälsar dig varmt välkommen in till oss med din cykel för en vårservice.

Bokning av cykelservice


Hos oss kan man boka tid för vårservice via Bokadirekt.se här på vår hemsida. Vi förordar tidsbokning då vi har begränsat utrymme i verkstadslokalen. I mån av plats så tar vi även in dropp in kunder också så klart. Vi försökar alltid att få cykeln klar så fort som möjligt och vårt mål är alltid att ha cykeln klar tills dagen efter inlämningsdagen.
OBS. Vi kan ej ta emot cyklar då kunden åker bort under en längre tid på grund av små lagringsutrymmen i våra lokaler.

Byte från dubbdäck till sommardäck

Vad görs då på en vårservice av cykeln?

En vårservice på en cykel utan eldrift innehåller pumpning av däcken, smörjning av kedja och wirar, justering av växlar och bromsar samt en lättare avtorkning av cykeln. På en el-cykel så tillkommer kontroll och uppdatering av elsytemet. Slitdelar byts vid behov ut för att bibehålla bra funktion på cykeln inför cykelsäsongen
För vintercyklisten så gör vi däckbyte från dubbdäck till sommardäck samt en allmän service på cykeln. Vi byte självklart ut trasiga cykeldelar mot nya för att hålla cykeln i bra skick inför sommarcyklingen.