0 kr
Kundvagnen är tom

Skridskoslipning

 

 

        

 

Dåligt slipade skridskor?

Det fixar vi.

 

Skridskoslipning från 75 kr/par

Vi utför datorstyrd skridskoslipning av de flesta modeller av skridskor kan nu utföras på ett enkelt och smidigt sätt. I våra maskiner så slipar vi ishockeyskridskor, konståkningsskridskor och långfärdsskridskor. Nya skridskor är inte slipade från början utan behöver slipas in med en åkyta och skålslipning för att få optimalt fäste på isen. Vi utför skålslipning som ger en bra skärpa på skenan, och vid behov så kan vi även slipa in ny åk-yta efter kundens önskemål. Allt för att kunden ska få bästa tänkbara skärpa på sina skridskor vid motionsåkning eller match. Vårt mål är att vi ska kunna slipa kundens skridskor inom 2 timmar efter inlämnandet. Boka gärna din tid här på vår hemsida. Alltid snabb service till våra kunder oavsett om det gäller cykelreparation eller skridskoslipning.
För en roligare skridsko-åkning så underhåll dina skridskor årligen.

 

Ishockeyskridskor/hockeyrör

Slipning av vanliga skridskor, ishockeyskridskor eller hocheyrör görs med enbart skärpning efter befinlig skena eller ny åkyta. Nya skridskor ska alltid slipas in med ny åkyta för att få en bra grund för skridskoåkaren. Vi skålslipar även din skridsko samtidigt så det blir ett bra bett i skenan vid skridskoåkningen. 

Konståkningsskridskor

Vi slipar dina konståkningsskridskor efter ett visst program i vår dataslipmaskin. Konståkningsskridskor kan slipas antingen med plan yta eller med skålslipning. Vi anpassar alltid vår slipning efter kundens önskemål. Nya konståkningsskridskor bör alltid slipas in då de ej är inslipade vid leverans från inköpsstället.

Långfärdsskridskor

Slipning och skärpning av långfärdsskridskor bör göras kontinuerligt för bästa skärpa vid skridskoåkning. Vi utför planslipning av dina långfärdskridskor i maskin men tyvärr inte radieslipning i dagsläget.

Skridskoskydd

Vi har skridskoskydd till försäljning i butiken i 4 olika färger. Våra skridskoskydd är av universal modell och passar de flesta skridskor på marknaden. (Ej för långfärdsskridskor.) För beställning av skridskoskydd via vår webshop så läs mer här.....